U KUNT HIER AANMELDEN VOOR DE WORKSHOP GITAAR AFSTELLEN & KLEINE REPARATIES

U kunt nu inschrijven voor de workshop door onderstaand formulier in te vullen en het cursusgeld over te maken. Vervolgens zal in overleg met u de data worden vastgesteld. Het is mogelijk om gedurende de week, alsook in het weekend te boeken.

De complete 3-daagse workshop, inclusief mijn workshopboek ‘D.I.Y. GUitar Repair’ (Engelse taal) op CD-Rom, twee lunches, een workshop certificaat en uw compleet profesioneel afgestelde gitaar, bedraagt normaal  € 375,00 per persoon. Echter bij de huidige AANBIEDING slechts € 295,00 per persoon*.

Wij kunnen ook een set benodigde fretvijlen leveren, maar de prijs is niet inbegrepen in de workshop. Wilt u ook de set fretvijlen aanschaffen, dan zijn de kosten € 30.- extra. Dit is een koopje (normale prijs € 55,00 of meer), en deze aanbieding geldt alleen voor deze workshop! Wij adviseren u ten zeerste gebruik te maken van deze unieke mogelijkheid. Deze fretvijlen heeft u nodig voor het correct afstellen van gitaren, en gaan een levenlang mee.

U neemt zelf uw favorite gitaar en een setje nieuwe snaren mee. Wij adviseren een .010 set.

Eventuele overnachtingsarrangementen zijn voor rekening en verantwoordelijkheid van de cursist, maar op verzoek kunnen wij daar wel bij bemiddelen. Overnachting + ontbijt zijn hier in de buurt vanaf € 30,00 . Voor dat geld kan je meestal niet heen en weer rijden.

Pim

Aanmeldingsprocedure

  • Stap 1: Vul het onderstaand aanmeldingsformulier in en druk op de knop ‘VERSTUUR’.
  • Stap 2: Maak het bedrag* over naar bankrekening 6305878 (IBAN: NL17 INGB 0006 3058 78), t.n.v. P.J.Fillet te Hem (met vermelding van “Workshop”)
  • Stap 3: Zodra de betaling is ontvangen krijgt U een e-mail met een bevestiging van de ontvangst van uw betaling. Binnen 2 dagen bellen we u even om een afspraak te maken en eventuele verdere vragen te beantwoorden over de workshop, en of u onze hulp wilt bij een overnachting.

Dat is alles…

*cursusgeld wordt alleen geretourneerd als minimaal 1 week voor aanvang van de workshop wordt opgezegd. € 35,-  administratiekosten zullen in rekening worden gebracht. Dit geldt niet als de data verzet moeten worden.

Op deze workshop en deze website zijn alle wettelijke bepalingen van het COPYRIGHT van toepassing. Op geen enkele wijze mag deze workshop, of delen hiervan, worden openbaar gemaakt op welke wijze dan ook, zonder toestemming van de ontwerper p.j.fillet.

Nadat u het formulier heeft ingevuld en op de knop ‘VERSTUUR’ heeft geklikt, kunt u nu het bedrag overmaken naar bankrekening 6305878 (IBAN: NL17 INGB 0006 3058 78), t.n.v. P.J.Fillet te Hem (met vermelding van “Workshop”).

Zodra de betaling is ontvangen krijgt U een e-mail met een bevestiging van de ontvangst van uw betaling. Binnen 2 dagen bellen we u even om een afspraak te maken, eventuele verdere vragen te beantwoorden over de workshop, en of u onze hulp wilt bij het boeken van een overnachting.

–>