U KUNT HIER AANMELDEN VOOR DE WORKSHOP GITAAR AFSTELLEN & KLEINE REPARATIES

U kunt nu inschrijven voor de workshop door onderstaand formulier in te vullen en het cursusgeld over te maken. Vervolgens zal in overleg met u de data worden vastgesteld. Workshopdagen zijn mogelijk van maandag t/m zaterdag, met een voorkeur voor woensdag t/m vrijdag.

De complete DRIE-daagse workshop, inclusief mijn workshopboek ‘D.I.Y. Guitar Repair’ (Engelse taal) op CD-Rom, een paar handige cadeautjes, kennis van onze speciale gereedschappen, die zelfs StewMac niet heeft, een workshop certificaat en uw compleet profesioneel afgestelde gitaar met nieuwe benen topkam (ter waarde van €200,00), en drie lunches, bedraagt slechts €495,00 per persoon voor DRIE dagen.

Bij aanmelding geven wij u de gelegenheid om een fretvijlenset mee te bestellen voor maar €25,00. Dat is ongeveer 1/3 van de normale prijs. Deze AANBIEDING geld alleen bij deelname aan de workshop. Wij adviseren u ten zeerste gebruik te maken van deze unieke mogelijkheid. Deze fretvijlen heeft u nodig voor het correct afstellen van gitaren, en gaan een leven lang mee.

U neemt zelf uw favorite gitaar en een setje nieuwe snaren mee. Wij adviseren een .010 set.

Eventuele overnachtingsarrangementen zijn voor rekening en verantwoordelijkheid van de cursist, maar op verzoek kunnen wij wel een aantal adressen aanleveren.

Pim

Aanmeldingsprocedure

  • Stap 1: Vul het onderstaand aanmeldingsformulier in en druk op de knop ‘VERSTUUR’.
  • Stap 2: Maak het bedrag* over naar bankrekening NL17INGB0006305878, t.n.v. P.J.Fillet te Hem (met vermelding van “Workshop”)
  • Stap 3: Zodra de betaling is ontvangen krijgt U een e-mail met een bevestiging van de ontvangst van uw betaling. Binnen 2 dagen bellen we u even om een afspraak te maken en eventuele verdere vragen te beantwoorden over de workshop, en of u onze hulp wilt bij een overnachting.

Dat is alles…

*cursusgeld wordt alleen geretourneerd als minimaal 1 week voor aanvang van de workshop wordt opgezegd. € 35,-  administratiekosten zullen in rekening worden gebracht. Dit geldt niet als de data verzet moeten worden.

Op deze workshop en deze website zijn alle wettelijke bepalingen van het COPYRIGHT van toepassing. Op geen enkele wijze mag deze workshop, of delen hiervan, worden openbaar gemaakt op welke wijze dan ook, zonder toestemming van de ontwerper P.J. Fillet.

Nadat u het formulier heeft ingevuld en op de knop ‘VERSTUUR’ heeft geklikt, kunt u nu het bedrag overmaken naar bankrekening NL17INGB0006305878), t.n.v. P.J.Fillet te Hem (met vermelding van “Workshop”).

Zodra de betaling is ontvangen krijgt U een e-mail met een bevestiging van de ontvangst van uw betaling. Binnen 2 dagen bellen we u even om een afspraak te maken, eventuele verdere vragen te beantwoorden over de workshop, en of u onze hulp wilt bij het boeken van een overnachting.